Finding Collectables

Over ons

Hoe bemachtig je dat ene unieke exemplaar?

Úrenlang Disneyfilms kijken. Dat deed Elma als klein meisje. Haar favorieten? Belle & het beest, Frank & Frey en dat kleine lieve olifantje Dombo. De Disneyfanaat was daarmee geboren. En het was het begin van een uitgebreide en adembenemende beeldencollectie. Niet alleen Disney, maar ook uitgebreide zoektochten naar dat ene collectors item van Marvel of Funko volgden. 

Inmiddels deelt Elma haar passie met haar partner Marco. Ze richten de webshop Finding Collectables op en verkopen sindsdien beelden van de nieuwe collectie èn de oude klassieke lijn van Disney, Marvel, Funko en DC Comics. De collectie komt vanuit de hele wereld. Echte zeldzame vintage, 20-30 jaar oud en bijna niet aan te komen. Als dat lukt, dan geeft het een kick.

Neem een kijkje in onze winkel!

We work hard and we win.

Zelf is Elma helemaal weg van de niet meer gefabriceerde classic Disney collection. Zeker wanneer er een onbeschadigde met certificaat in de originele doos haar pad kruist. Of de oude gelimiteerde 3D schilderijen die de Japanse kunstenaar Kazama voor Disney ontwierp. De serie van zes mag ze inmiddels tot haar eigendom noemen.  De uitgebreide verzameling van het stel maakt hen blij en daarmee willen ze ook andere verzamelaars blij maken. Persoonlijk contact vinden ze prettig om zo ieders wensen door te kunnen nemen. Dat kan via telefoon of via de mail. Langs komen kan ook in de winkel maandag en dinsdag is de winkel gesloten maar zijn we wel aanwezig op afspraak. 

Verkoop, inkoop en beide ook in opdracht: laat de kennis en kunde van Elma en Marco voor u werken. U weet wat u wilt en u krijgt daar waarde voor terug. 

REVIEW BLOK HIER

Selecteer een Afleverpunt